Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών 2-1

Published

on

Ο Ερμής Ζωνιανών έπαιξε ένα τελευταίο δυνατό φιλικό, με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, πρίν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του και παρά ήττα 2-1 η εικόνα του ήταν θετική.

Ο Ερμής Ζωνιανών στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Εργοτέλη σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (19/9) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Παρότι έφυγε ηττημένος με 2-1 από τον αγωνιστικό χώρο, ο Ερμής παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και μάλιστα στο ημίχρονο προηγούνταν με 0-1 χάρις σε γκολ του Μπαστάνη στο 14ο λεπτό με προβολή στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα του Ταβλαδωράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε δυναμικά και ισοφάρισε με τον Δωματά στο 54ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε την ανατροπή στο σκορ με σούτ μέσα από την περιοχή στο 64ο λεπτό.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Γιαλούσης, Σηφάκης, Γρομιτσάρης, Κυριακόπουλος, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Λεονάρντο, Μπουρσέλης, Παμλίδης

Έπαιξαν και οι: Μάνος, Χαρκουτσάκης, Ρέντζας, Γ. Καμαρά, Στεβάνοβιτς

Ερμής Ζωνιανών: Χρήστου, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Μπριλάκης, Τζανής, Σταθόγλου, Πλουσής Δ., Σκουτέλης, Ταβλαδωράκης, Μπαστάνης, Βογιατζής

Έπαιξαν και οι: Γεμιστός, Μανουσάκης, Ανυφαντάκης, Μποχώνης

grandsport.gr