Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ-Δίας 7-0

Published

on

Εύκολο έργο είχε κόντρα στον Δία, ο ΠΑΟ Κρουσώνα που επικράτησε με 7-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Κρουσώνα.

 

Ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Μύρος Ποντίκαλης ο οποίος σημείωσε τα πρώτα του δύο γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Το 1-0 έκανε ο Μανιδάκης, ενώ το 2-0 ο Χαλκιαδάκης που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Μανιδάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0 ενώ στην συνέχεια την «σκυτάλη» πήρε ο Ποντίκαλης που με δύο προσωπικά του τέρματα έκανε το 4-0 και 5-0 αντίστοιχα.

Το 6-0 έκανε ο νεαρός Άκης Κουράκης και το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο φινάλε ο Σκούφος. Θετικά δείγματα από τον ΠΑΟΚ που έδειξε διάθεση στο παιχνίδι του, ενώ από την άλλη ο Δίας ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλός απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Στρατηγάκης, Ντελία, Καλεμάκης, Κανδυλάκης, Σούρσος, Νηστικάκης, Μανιδάκης, Ανωγειανάκης, Ρομπάκης, Χαλκιαδάκης

Έπαιξαν και οι: Χωραφάκης, Σκούφος, Ποντίκαλης, Κουράκης Α., Καστριότ

Δίας: Μπανασάκης, Κάββαλος, Κουτουλάκης, Λουλακάκης, Γουργούλας, Κασσωτάκης, Τζανιδάκης, Χριστοδούλου, Κεγιαδάκης, Παπουτσάκης, Τσιριντάνης

Έπαιξαν και οι Μαγκαφουράκης Β., Μαγκαφουράκης Ν., Χατζηπαυλής, Καραβελάκης, Μπατζακάκης

Πηγή: grandsport.gr