Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Περιστέρι – ΑΟΤ Αλίμου 1-2

Published

on

Ο ΑΟΤ Αλίμου φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι από τον τοπικό Όμιλο και επικράτησε της φιλικής αναμέτρησης 1-2. Οι κυανόλευκοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6′ έπειτα από σέντρα του Γιοματάρη και κεφαλιά του Καζαντζή από το σημείο του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ισορροπούσαν όσο περνούσε ο χρόνος και στο 21′ ο Αργυρός σούταρε δυνατά, ο Μακρίδης απέκρουσε την μπάλα στο δοκάρι και βγήκε κόρνερ. Έντεκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από το φάουλ του Χέλμη και προβολή του υπό δοκιμή Ψαράκη από κοντά. Το 1-1 έδειχνε ότι θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι αλλαγές είχαν χαλάσει τον ρυθμό των δύο ομάδων. Όμως, στο 75′ ο Αγγελόπουλος δεν άκουσε το ‘βγαίνω’ του Βασιλείου, η μπάλα πέρασε δίπλα από τον νεαρό πορτιέρο και ο Καριάταλης πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 1-2 που άφησε ευχαριστημένους τους δύο τεχνικούς.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Ιατρούδης, Κούτρης (46′ Λιαγκόζης), Καζιάνης, Γουβαλάρης, Κρούτης (ΥΔ), Χέλμης, Τσίγκος, Αργυρός, Ψαράκης (ΥΔ) (46′ Τσιτιμάκης), Γεωργίου (ΥΔ). Από το 60′ και μετά μπήκαν οι: Βασιλείου, Χατζηιωάννου, Μπούζας Γ., Μπούζας Θ., Αγγελόπουλος, Αννιτσάκης.

ΑΟΤ Αλίμου (Δημήτρης Καλύκας): Μακρίδης, Πέττας, Νταϊφώτης, Γωργάκης, Κόπελας, Προμπονάς, Καραγιάννης, Γιοματάρης, Παυλίδης, Φερεντίνος, Καζαντζής. Στο Β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μπόρη, Αφράτης, Κολλινιάτης, Χατζής, Κακούτης Κ., Αθανασόπουλος, Φύτρος, Κουκοβίνης, Πιπεράς, Κουρής, Καριάταλης, Χακράμα.