Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Προοδευτική-Ηλυσιακός 1-0

Published

on

Χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Γιακούμπι, η Προοδευτική κατέβαλε την αντίσταση του Ηλυσιακού και πήρε τη νίκη με 1-0 σε φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτο στον Κορυδαλλό. Το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να πατούν κάπως καλύτερα στο παιχνίδι στο α’ μέρος, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές κυρίως στο β’ μέρος και απειλώντας την εστία του Μένιου. Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι κακώς δεν μέτρησε το φάουλ που εκτέλεσε ο Βαγγέλης Γκουτσούλας, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε τη νοητή γραμμή. Πάντως σύμφωνα με την γενική εικόνα τόσο η Προοδευτική όσο και ο Ηλυσιακός έδειξαν ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα τους.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας) Μένιος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Κουσουρής, Μύρκος, Μπελέρης, Ανδράλας, Τουρνάς, Γιακούμπι, Φασιλής, Μπιτσάνης. Στο β’ μέρος επαιξαν Ματίας, Ποτουρίδης, Γκάμπριελ, Ζελέκου, Σαμαράς, Ξυγκάκης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Φλέγγας, Χατζηγιαννάκος, Μπίρης, Συριόπουλος, Αμανατίδης, Σύσκος, Θανόπουλος, Στρίγγας, Ξαγοράρης. Στο β’ μέρος έπαιξαν Φούντας, Παπαδημητρίου, Κατίδης, Λερογιάννης, Μακρυωνίτης, Νιφαδόπουλος.