Connect with us

slideshow

Φιλικό με… λάμψη Πιρές

Η Θύελλα Ραφήνας νίκησε σε φιλικό την Μύκονο (3-2), ωστόσο την παράσταση. έκλεψε ο Γάλλος σούπερ σταρ που βρέθηκε στο γήπεδο!

Published

on

Είναι από τις στιγμές που ομορφαίνουν τον αθλητισμό καθώς πολύ δύσκολα ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης δίνουν το «παρών» σε φιλικές αναμετρήσεις ομάδων που συμμετέχουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο συνέβη χθες στο γήπεδο της Ραφήνας, στο παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και στην Μύκονο. Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής βρέθηκε ο άλλοτε άσος με την Εθνική Γαλλίας, Ρομπέρ Πιρές, γνωστός φυσικά και από το πέρασμα του στην μεγάλη Άρσεναλ. Ο 39χρονος μαέστρος φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του και αποφάσισε να παίξει για λίγα λεπτά, για λογαριασμό της Θύελλας, κάνοντας μάλιστα. πράγματα και θαύματα! Μάλιστα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ οι φίλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο αναρωτιούνταν συχνά πως μπορεί ένας 39χρονος να είναι πατάει καλύτερα από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Πιρές μπορεί να αγωνίστηκε λίγα λεπτά ωστόσο μπόρεσε σε αυτό το διάστημα να πετύχει και γκολ. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης αρκετός κόσμος φωτογραφήθηκε με τον πρώην άσο της Μαρσέιγ, της Βιγιαρεάλ και της Άστον Βίλλα ενώ δεν αρνήθηκε να μοιράσει αυτόγραφα.

 

Έφυγε μισή η Μύκονος

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Ραφηνιώτες επικράτησαν με 3-2 των νησιωτών, οι οποίοι πήραν το δρόμο της επιστροφής έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι Άντερσον, Καλαϊτζίδης και Καρακόσογλου αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί σήμερα. Για την ιστορία τα δρόμο προς τα δίχτυα για τους γηπεδούχους βρήκαν, εκτός από τον Πιρές, οι Μαργιέτης και Δημοσπύρος, ενώ για τους «κυανόλευκους» σκόραραν οι Μπαλλής και Καρράς

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ελ Γκαμάλ, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μουτζακάς, Κατσούργης, Λαγός

 

Στο β’ μέρος Πάντος, Τσέλιος, Προδρόμου, Γκούμας, Μαργιέτης, Δημοσπύρος, Πετράι, Πιρές, Λάμπρου.

 

ΜΥΚΟΝΟΣ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Άντερσον, Μητράκας, Καλαϊτζίδης, Καρπαθάκης, Μπαλλής, Καμπάνης, Καρακάσογλου, Βαλαμούτης, Καρράς, Λυμπερόπουλος, Ξένος. Στην επανάληψη έπαιξαν οι Παλιούρας, Νάζος, Δαμάι, Φουρενάνος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply