Connect with us

4ος Όμιλος

Φιλικό ξεμούδιασμα για Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Φιλική νίκη με 5-2 σημείωσε ο Ερμής Ζωνιανών κόντρα στην Ομόνοια Απολυμαντική την περασμένη Τετάρτη, στο τελευταίο παιχνίδι των πρασίνων για το 2015. Απουσία του Μανώλη Παπαματθαιάκη ο οποίος βρίσκεται στη Βρυξέλες με την οικογένεια του, οι παίκτες του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν σε καλή κατάσταση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Παπαματθαιάκη, Άλκη Πλουσή να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δυο γκολ σημείωσε ο Σούκιας, ενώ μια φορά σκόραραν οι Μανουσάκης, Στρατήγης και Κατσικοκέρης. Αναλυτικά, οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν : Χωραφάκης, Τζανής, Ταβλαδωράκης, Ρουμπάκης, Μανουσάκης, Σούκιας, Σταθόγλου,Γεμιστός, Σκουτέλης, Κλίνης, Κατσικοκέρης. Στην επανάληψη έπαιξαν οι Ανδρεαδάκης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Κορτσινίδης, Βογιατζής, Μανουσάκης, Πλουσής Δομήνικος , Γεμιστός, Σκουτέλης, Κλίνης και Στρατήγης.

Πρόβλημα με Δ. Πλουσή

Παντως, το δυσάρεστο γεγονός δεν έλειψε αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού ο Δομίνικος Πλουσής αφού δέχτηκε κλωτσιά στον αστράγαλο με τους φόβους για διάστρεμμα να είναι μεγάλοι. Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος την Δευτέρα, όταν οι πράσινοι επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Τέλος, αμέσως μετά τον αγώνα η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.