Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Φοβερός ο Αρης Καλαμακίου, 4-1 εκτός τον Κεραυνό Γλυφάδας

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ο Αρης Καλαμακίου νίκησε εκτός έδρας τον Κεραυνό Γλυφάδας με 4-1 και συνεχίζει έτσι το εντυπωσιακό του ξεκίνημα.

Παραμένει έτσι αήττητος και με 10 βαθμούς είναι στην 2η θέση μαζί με το Καλαμάκι, ενώ ο Κεραυνός παραμένει χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό…

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον Παπαδόπουλο να κάνει το 1-0, αλλά ο Αρης γύρισε το ματς πριν τελειώσει το ημίχρονο, με τον Μιχαλακόπουλο στο 28′ να κάνει αρχικά το 1-1, ενώ στο 38′ ο Τζελέφας έκανε το 1-2. Ο Κιουρανάκης στο 58′ έκανε το 1-3, ενώ στο 65′ το φάουλ του Μιχαλακόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.Στο 77′ ο Κιουρανάκης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-4, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 90′, αλλά ο Δημητρούλης Γ. έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Γιαννούλης, Γκλεζάκος (78′ Πατσιαλός),Τράικος, Κούτσι, Σουλιμιώτης, Μπάλλιος, Μέρα (46′ Δημητρούλης Α.), Κολοκυθάς (60′ Μπάκας), Μινατζής (78′ Δημητρούλης Γ.),Παπαδόπουλος, Ζαχαριάς.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σιγάλας, Κωστόπουλος, Κακούτης (80′ Κουρής), Διαμαντόπουλος, Λιάτος, Βασιλειάδης, Κιουρανάκης (80′ Τρακάδας), Νούλας (84′ Γονίδης), Μιχαλακόπουλος, Τζελέφας (72′ Τσερεμέγκλης), Σπανός (72′ Χιόνης).