Connect with us

4ος Όμιλος

‘Φονέας’ για… άνοδο!

Published

on

Η αποστολή του ήταν δύσκολη εξ αρχής και αυτό διότι καλούνταν να παίξει σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια ομάδα της οποίας η δυναμική είναι τεράστια. Παρ’ όλα αυτά, ο Φωστήρας έφερε εις πέρας το έργο του αφού απέδρασε με το διπλό από τη Νεάπολη επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού μπροστά σε 1000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου παρουσιάστηκε διαβασμένο στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Τρίγλια. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την ανούσια υπεροχή δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Γιώρα με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Στην επανάληψη, το ματς δεν είχε πολύ καλό ρυθμό, ωστόσο ο Κώστας Ψυρόπουλος κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Συγκεκριμένα στο 67′ ο Καλαματιανός προπονητής αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Νίκο Στάμο, και 8′ αργοτερα ο Τρικαλινός άσος δικαίωσε τον έμπειρο προπονητή για την επιλογή να τον ρίξει στο γήπεδο αφού πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά χάνοντας ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Κρητικού να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Γιώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φωστήρας μέχρι χθες σε όσα παιχνίδι είχε δώσει με τον Ιωνικό στη Νεάπολη ποτέ δεν είχε καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης κάτι που το πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής βάζοντας τέλος σε μια αρνητική παράδοση.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Αρχοντάκης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Καραχάλιος Α. (78′ Καραχάλιος Π) ,Ζαφειρίδης, Ρόβας, Γεωργακόπουλος (50′ Ντούλιας), Αθανασόπουλος (60′ Παντελίδης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Ζαγοριανός (82′ Καιμακαμούδης), Όγκμποε (67′ Στάμος), Δωροβίνης. Λάσκαρης (90+2 Ποστόλης).