Connect with us

Γ Εθνική

Φουστέρης: “Να διατηρήσουμε τα στοιχεία που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ”

Published

on

Κάθε χρόνο που περνάει, βάζει τη σφραγίδα της στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και σκοπός αποτελεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική.

Η Θύελλα Καμαρίου εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί τη νέα Κυπελλούχο Κυκλάδων και σίγουρα φρενίτιδα ενθουσιασμού είναι το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Ένα από τα πρόσωπα που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα προκειμένου μια… ερασιτεχνική ομάδα να λειτουργεί με επαγγελματικό πρότυπα, δεν είναι άλλο από τον Βαγγέλη Φουστέρη.

Ο ίδιος μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στη προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν λέγοντας:

“Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας όπως κάναμε και με στο ματς με τον Πανθηραϊκό και στο τέλος θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα”.

Ερωτηθείς ποια στοιχεία οφείλει να διατηρήσει η ομάδα για να πετύχει το στόχο της, ο γνωστός Κυκλαδίτης παράγοντας δήλωσε:

“Η ομάδα δουλεύει σε συγκεκριμένο ρυθμό τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει ένα βασικό κορμό και κάθε σεζόν προσθέτουμε μονάδες που θεωρούμε ότι θα κάνουν τη διαφορά και θα μας βοηθήσουν. Τα στοιχεία που πρέπει να διατηρήσουμε είναι εκείνα που έχουμε μέχρι στιγμής, δηλαδή την κατοχή της μπάλας, την ομοιογένεια ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς και να πετύχουμε το στόχο μας”.