Connect with us

4ος Όμιλος

Φυντάνης: Δεν υπάρχει πέναλτι και ο διαιτητής είναι λίγος (video)

Published

on

Ο Ιάλυσος γνώρισε την ήττα στο ματς με την Προοδευτική ωστόσο οι ‘τοξοβόλοι’ τα έχουν με το διαιτητή… Μανιώτη θεωρώντας ότι καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των νησιωτών, Ηλίας Φυντάνης ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας ότι ο ρέφερι από την Ανατολική Αττική καθόρισε το αποτέλεσμα. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του

Δεν είδατε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο; Ήταν η Προοδευτική ή εμείς; Ακόμη και από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες θεωρώ ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αλλά όπως είπα και στο προηγούμενο ματς, πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας και να κερδίζουμε και το διαιτητή. Ο διαιτητής για εμένα σήμερα είναι λίγος για τέτοια παιχνίδια. Δεν υπάρχει καμία επαφή στο πέναλτι αφού μας πληροφόρησαν παράγοντες που παρακολουθούσαν το ματς από την τηλεόραση. Δεν υπάρχει καμία επαφή. Τα σπρωξίματα την ώρα που η μπάλα ξεκινάει και είναι στον αέρα σε μια στημένη φάση γίνονται παντου, αλλά στη συγκεκριμένη φάση δεν τον ακουμπάει καν. Δεν υπάρχει πέναλτι επομένως είναι κάλπικη νίκη της Προοδευτικής και υπαίτιος είναι ο διαιτητής.

Ερωτηθείς για τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Ο Ιάλυσος θα συνεχίζει να παίζει το ποδόσφαιρο που παίζει. Όπου πάει παίζει για τη νίκη, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι και σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε εμείς’.