Connect with us

4ος Όμιλος

Φυντάνης: ”Κέρδος τα νέα παιδιά”-Προσθήκη με Ιμπραίμ και αποδέσμευση Φλεβάρη

Published

on

Παρότι ο Ιάλυσος προσπάθησε αρκετά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με τη Ρόδο γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Φυντάνης, είχε την ευκαιρια να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα γεγονός που αποτυπώνεται στη δήλωση που παραχώρησε όπου και τόνισε

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρότι παρατάχθηκαν στο γήπεδο δυο ιστορικές ομάδες, εμείς προτιμήσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά και ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι έπαιξαν επτά μικροί που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής και δυο εξ αυτών είχαν γεννηθεί τη χρονολογία 2000. Βγάλαμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα και ειδικά από τον μικρό Ταλουάντ. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά η απειρία μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα όπως επίσης και το γεγονός ότι η Ρόδος έπαιξε με βασικούς παίκτες. Το κέρδος ήταν τα νέα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα’. 

Μια μεταγραφή-μια αποχώρηση

Εν τω μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Φλεβάρης μετά τους Καπνόπουλο και Γιαννόπουλο, ενώ αποκτήθηκε και ο 27χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα αριστερά, Βαλίντζο Ιμπραίμ, που πέρυσι αγωνίστηκε τους τελευταίους μήνες στον Πανελευσινιακό. Φέτος ξεκίνησε προετοιμασία με ομάδα που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ της Σερβίας ωστόσο, το γεγονός ότι η μπλε κάρτα του είχε παραμείνει στην Ελλάδα δεν του επέτρεψε να παραμείνει στο ρόστερ του συγκεκριμένου συλλόγου. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστές είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Καμερούν.