Connect with us

7ος Όμιλος

Φωστήρας: Ανανεώνει ο Γεωργούλης

Published

on

Αφού έγιναν οι εκλογές και λίγες ημέρες πριν σημειώθηκε η δυναμική είσοδος του Νίκου Αξιώτη στη διοίκηση του Φωστήρα, στις τάξεις της ομάδας θα τρέξει ο σχεδιασμός αφού πρώτα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

Μια διοίκηση πανίσχυρη με ενεργά μέλη που μαζί με τους Διονύση Πανταζή,Νίκο Αξιώτη και Νίκο Κούστα θα δώσουν την ώθηση στο Φονεα να φτάσει ψηλά και να δεικδικήσει αυτό που του αναλογεί.

Άλλωστε, μια ομάδα τέτοιας δυναμικής δεν θα μπορούσε να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από τον πρωταθλητισμό.

Σειρά από εβδομάδα και μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. Θα πάρουν σημαντικά ζητήματα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Θύμιου Γεωργούλη, του προπονητή που προβίβασε το ‘Φονεα’ στην Γ’ Εθνική.

Ο Αρκάς προπονητής, που επι ημερών του ο σύλλογος έχει αποδώσει πολύ καλό ποδόσφαιρο, δείγμα τους δουλειάς που γίνεται από τον ίδιο, θα συναντηθεί με τη διοίκηση για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στην ομάδα του Ταύρου.

Ο Γεωργούλης όχι απλά κατόρθωσε να βάλει το τρένο στις ράγες του, αλλά να δουλέψει με μικρούς ποδοσφαιριστές σε ηλικία και να τους βελτιώσει με τη συμπαράσταση των πιο έμπειρων παικτών.

Παίκτες αρκετοί και σε αρκετά νεαρή ηλικία πήραν πολλές ευκαιρίες και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους κάνοντας ακόμη τους πιο… δύσπιστους ως προς το πρόσωπο του έμπειρου προπονητή, να πιστέψουν στο project.

Όλα αυτά συντελούν στην παραμονή του κόουτς Γεωργούλη και το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας.