Connect with us

4ος Όμιλος

Φωστήρας-ΑΟΤ Αλίμου 3-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την… γκέλα του ΟΦΗ από τον Ιάλυσο ο Φωστήρας καθώς επικράτησε με 3-0 του ΑΟΤ Αλίμου και αύξησε τη διαφορά του στους πέντε βαθμούς από την 2η θέση. Οι παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ουραγό ομάδα των νοτίων προαστίων και έφτασαν στη νίκη με σχετική ευκολία. Ο ‘Φονέας’ παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του μπόρεσε να πάρει νωρίς τα ηνία του αγώνα αφού στο 4′ ο Μανάλης με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Νικολόπουλο γράφοντας το 1-0. Στο 35′ ο Δωροβίνης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ντάφλας από τον Σκαρμπαδώνη κάνοντας το 2-0, με τον Ντάφλα στο 67′ να σημειωνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυροπουλος) Γιώρας, Κόπελας, Μανάλης, Παραράς, Νικολόπουλος, Ντάλλας, Ντάφλας, Όγκμποε, Καιμακαμούδης (71′ Γεροκωνσταντής), Δωροβίνης (80′ Σταμπούλογλου), Λάσκαρης (73′ Στάμος).

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Νίκος Βαμβακούλας) Μακρίδης, Σκαμπαρδώνης (68′ Κουρής), Γοργάκης, Προμπονάς, Αφράτης, Νούλας, Κακούτης (31′ Παυλίδης), Κατσαδούρος (40′ Κάλφας), Πετούσης, Χακράμα, Χρήστου.