Connect with us

slideshow

Φωστήρας: Φιλική νίκη επί Απόλλωνα με 2-0

Published

on

Με σαφές αγωνιστικό πλάνο που εκδηλώθηκε μέσα στο τερέν του ”Σπύρος Γιαλαμπίδης” ο Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ νίκησε στο φιλικό που διεξήχθη την Τετάρτη τον Απόλλων Σμύρνης με 2-0. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση. Στο α’ μέρος οι ”κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37′. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ο Κώστας Βαβάτσικος βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Σπύρο Δωροβίνη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Αθανασίου γράφοντας το 1-0. Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και από τις δυο ομάδες, ωστόσο το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Απόλλωνα να πιέζει για την ισοφάριση και τον Φωστήρα να προσπαθεί να… χτυπήσει στην αντεπίθεση. Στο 91′ η μπάλα έφτασε στον Καλλέργη ο οποίος εξαπέλυσε έναν κεραυνό από απόσταση 35 μέτρων με την μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό ‘Γ” της εστίας του Αθανασίου , διαμορφώνοντας με αυτόν το τρόπο το τελικό σκορ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος (82′ Αρχοντάκης), Κόπελας (69′ Τσούκης), Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης (69′ Νικολόπουλος), Τασουλής (69′ Φωστέρης), Μπούμπας (77′ Μπούκουρης), Στάμος (69′ Ψαρρής), Βαβάτσικος (63′ Κούτρος), Κάμπας (77′ Παντελής), Δωροβίνης (85′ Καλλέργης).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Διαμάντης, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Καμαρά, Κατσίκης, Καραμανλίκης.

Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι: Δημογιάννης, Κύργας, Παπαδιώτης, Ντουτσαρίδης, Κωνσταντίνου, Τομάρας, Τσιλιγκίρης, Καραχάλιος, Μανιάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply