Connect with us

4ος Όμιλος

Χάρισε την προπόνηση ο Γκουλής

Published

on

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (21/12) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και ανανέωσαν το ραντεβού τους, για την επόμενη Δευτέρα (28/12), οπότε και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, καθώς το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής διακόπτεται για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και αρχίζει ξανά στις 10 Ιανουαρίου (ο ΟΦΗ υποδέχεται τους Τράχωνες Αλίμου). Ο Νίκος Γκουλής είχε προγραμματίσει προπόνηση και την Τρίτη (22/12), αλλά τελικά λόγω της νίκης στου Ζωγράφου επί του Ηλυσιακού με 1-0, αποφάσισε να χαρίσει στους παίκτες την προπόνηση της Τρίτης. Ετσι, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μερικές μέρες ξεκούρασης, ώστε να μπορέσουν να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους και να επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον ΟΦΗ.

ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ -ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Αρης Βλάχος, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στη νίκη του ΟΦΗ στο γήπεδο του Ζωγράφου, επί του Ηλυσιακού (0-1).
Ασφαλής διάγνωση θα γίνει την Τρίτη (22/12), όταν και θα υπάρχουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Η πρώτη ιατρική διάγνωση πάντως, δεν δείχνει κάτι σοβαρό. Πρόκειται πιθανότατα για μια κάκωση στο γόνατο, που θα κρατήσει τον γκολκήπερ του ΟΦΗ, μερικές μέρες εκτός δράσης. Ωστόσο, όπως τονίζουν οι γιατροί του ΟΦΗ, το αποτέλεσμα της μαγνητικής θα δείξει την καθαρή εικόνα.
Πάντως ο Βλάχος ήδη νοιώθει καλύτερα, ενώ μπορεί και πατάει κανονικά το πόδι του.

 

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΥΖΕΡΙΔΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Στο πλευρό του Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο, στέκονται με ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζουν ότι «σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦΗ εκφράζει τις θερμότερες ευχές για τον συνάδελφο , μεγάλο αθλητή και σπουδαίο άνθρωπο Νίκο Κυζερίδη, που με αυταπάρνηση, θάρρος και θέληση δίνει τον πιο μεγάλο αγώνα της ζωής του. Ο Νίκος θα νικήσει γιατί ο αγώνας του στηρίζεται από όλη την ελληνική αθλητική οικογένεια και όχι μόνο. Θα νικήσει γιατί ξέρει να μάχεται μέχρι τέλους, με την οικογένεια του πάντα δίπλα του. Ο Νίκος Κυζερίδης θα γυρίσει στα γήπεδα έχοντας πάρει το πιο πολύτιμο τρόπαιο της ζωής του.Τις άγιες αυτές ημέρες, ο αγώνας του συναδέλφου μας Νίκου γίνεται φάρος που φωτίζει τις ψυχές όλων μας. Με πίστη και προσευχή ξέρουμε ότι ο Νίκος μπορεί να τα καταφέρει και να γυρίσει στα γήπεδα, εκεί που διέπρεψε, εκεί που μαχόταν μια ζωή…»

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ

H Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει με ανακοίνωση της, τα θερμά της συλλυπητήρια στον φυσικοθεραπευτή της ομάδας Κώστα Παππά, για τον θάνατο του παππού τ