Connect with us

7ος Όμιλος

Χαλκίδα-Θύελλα Καμαρίου 1-1

Published

on

Με τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από την Χαλκίδα η θύελλα Καμαρίου, καθώς η ομάδα του Κώστα Μιχάλη, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να φύγει αλώβητη απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε μάλλον το τελευταίο της χαρτί στην κατηγορία.

Εκτός από τα  δύο τέρματα που επιτεύχθηκαν, ο αγώνας δεν είχε να επιδείξει κάτι στους περίπου 300 φίλους του ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν, καθώς οι δύο ομάδες εγκλωβισμένες στο άγχος δεν μπόρεσαν να απελευθερωθούν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι φάσεις ελάχιστες, ως και ανύπαρκτες μπροστά από τις δύο εστίες με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 69΄με τον Ντάμπο, αλλά την Θύελλα Καμαρίου να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο και στο 75΄να δικαιώνεται με το γκολ του Μαυρομάτη..

Η αναμέτρηση είχε και εντάσεις, καθώς στο 75΄αποβλήθηκε ο προπονητής της Χαλκίδα, Αντώνης Αυλωνίτης, ενώ στις καθυστερήσεις είχαμε αψιμαχίες μεταξύ των δύο πάγκων, όπου είχαμε την αποβολή του  βοηθού προπονητή της Χαλκίδας Δημήτρη Αϊνδλή και του Σκαφτούρου που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον πάγκο της Θύελλας Καμαρίου.

IMG_0393_f92a4.JPG

Τα γκολ

Στο 42΄ο  Παπαδάκης έκανε ασίστ παράλληλα με την εστία από δεξιά και ο Ντάμπος που ακολουθούσε με πλασέ άνοιξε το σκορ.

76’ Ο Μαυρομάτης κάνει το 1-1… Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας που είχε περάσει ως αλλαγή, έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Χαλκίδας και με ιδανικό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα

Διαιτητική τριάδα: Αλάμπεης, Λιαμπότης-Μαραθωνίτης (Αθηνών)

ΑΟ Χαλκίς (Αυλωνίτης): Μπάνκοφ, Μίτσκοφ, Αγγελής, Σχιζας, Πατερίτσας, Σιλιγαρδάκης, Παπαδάκης, Γκούρλας (81΄  Μπαντούνας), Χακάροφ, Ντάμπος, Παναγιωτόπουλος

Αναπληρωματικοί: Κολοβός, Μπασινάς, Ευαγγελινός, Σπυράκης, Ρούμπος, Παλαιολόγος

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Γελαδάρης, Φίλων, Γιαννής, Σιμιτσής, Ζανελάρι (λ.τρ. 26΄Μαυρομάτης), Αργυρίου (96΄Λυγνός), Μάκο (87΄Κλιγκόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply