Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδώνα- ΑΟ Καστέλλας 3-0

Published

on

Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ επιβλήθηκε η Χαλκηδώνα με 3-0 του πολύ καλού ΑΟ Καστέλλας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2020.

Μετά από ένα «άγονο» πρώτο μέρος, όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες, στην επανάληψη σκόραραν στο 54’ με τον Χρυσάκη, όμως το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ από τον βοηθό Λεκαράκο Ν..

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 63’, όταν σε σουτ του Δημόπουλου, ο διαιτητής Γεωργόπουλος θεώρησε ότι ο Χρυσάκης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυ δίνοντας πέναλτι και αποβολή, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Καστέλλας. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Δημόπουλος ανοίγοντας το σκορ. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Λοϊζίδης(88’) και Ροσιάν(90’).

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Ρεντζέπης, Κούρτης, Πνευματικός, Χιώτης(46’ Δημόπουλος), Μαρούλης, Γεωργίου, Σβόλης, Λοϊζίδης, Ζαρκαδούλας, Μανδαμαδιώτης, Ροσιάν.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Παπαθέου, Δημόπουλος, Τζάκο, Χρυσάκης, Αβτζής, Πατρικάκος(57’ Καρατσοπανάκης), Βιτσαράς(67’ Μανώλης), Πάσα(74’ Σκούρτης), Κώτση, Τσερεγκούνης(88’ Βάιλας).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ