Connect with us

slideshow

Χαμογέλασε ο Αστέρας Βάρης στην Μάνδρα!

Published

on

Ο Αστέρας Βάρης θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς οι ”κυανόλευκοι” χθες σε εξ αναβολής αναμέτρηση επικράτησαν εκτός έδρας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Μανδραϊκού. Πάντως, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Στο α’ μέρος o Μανρδαϊκός είχε την υπεροχή όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ με αποτέλεσμα να το… πληρώσει. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και σε μια από τις λιγοστές φάσεις που δημιουργήθηκαν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 70′ ο Ανδρεαδάκης σέντραρε και ο Καζατζής από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έγραψε το 1-0 το οποίο έμεινε μέχρι τέλους. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι θεωρούν οτι δεν τους δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Σερέπα.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Καράδαης, Κουβίδης, Μπιλίτσης, Κολτσίδας, Βασιλείου (20′ λ.τρ. Ζαγκλής), Μεσίνι, Καλογρίδης (75′ Τεπέτοφ), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Ζουραβλιόφ, Σερέπας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης) Μαρινάκης, Κόπελας, Κοζής, Πλίτσης, Σκουρλής (65′ Σχίζας), Μίχος, Παπαδημητρόπουλος, Ανδρεαδάκης, Κωβαίος (85΄Φωστερης), Ζώνας (89′ Κουσιάκης), Καζατζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply