Connect with us

5ος Όμιλος

Χανιωτάκης στην Επισκοπή

Published

on

Ο Γιώργος Χανιωτάκης αποτελεί την τρίτη χειμερινή μεταγραφή για την ομάδα της Επισκοπής (προηγήθηκαν αυτές των Καταλίν Τίρα και Ρικάρντο ντε Αλμέιδα).

Ο γκολκίπερ από το Ηράκλειο (γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΟΦΗ και του Ηροδότου αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, Κώστα Χανιωτάκη), έρχεται από τον Εργοτέλη και είναι έτοιμος να φορέσει γάντια και να φορέσει τον γυπαετό στο στήθος. Ο Γ. Χανιωτάκης θα αποτελέσει το τρίο των τερματοφυλάκων μαζί με τους Γιάννη Νικηφόρο, Αντώνη Κελαϊδή μετά την αποχώρηση με δανεισμό στον Ποσειδώνα Χανίων του Γιάννη Μανιαδάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Χανιωτάκης ανήκει στο ρόστερ του συλλόγου μας.

Γεννημένος στις 23/1/1995 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη όπου έφτασε ως την Κ20 το 2014. Έναν χρόνο αργότερα «μετακόμισε» στον Γιούχτα και μετά επέστρεψε στο σωματείο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά παίζοντας στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Football League.

Στο μεταξύ, πέρασε και από τη Γαλιά (Α’ ΕΠΣΗ) ωστόσο ανέκαθεν ανήκε στον Εργοτέλη όπου φέτος ως γνωστό, το ηρακλειώτικο σωματείο πρωταγωνιστεί στη Football League.

Ο ύψους 1.88μ κίπερ Γιώργος Χανιωτάκης έρχεται με πολλές προσδοκίες στην Επισκοπή.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

 

Γ. Χανιωτάκης: «Να συνεισφέρω στο έργο»

Ο ίδιος αμέσως μετά τα σχετικά (υπογραφές, φωτογραφήσεις) ανέφερε όλο θέρμη για την κείμενη μεταγραφή: «Η Γ’ Εθνική και δη ο 5ος όμιλος είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Εγώ από την πλευρά μου, μόνο σαν πισωγύρισμα δεν το βλέπω γιατί έρχομαι σε μια καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είναι οργανωμένη ομάδα, σοβαρή ομάδα με σοβαρούς ανθρώπους και υψηλές βλέψεις. Εγώ επιθυμώ να συνεισφέρω στο έργο αυτό και φυσικά να ανεβάσουμε την ομάδα ένα επίπεδο πιο ψηλά».