Connect with us

7ος Όμιλος

Χαντές: “Να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας-Στην καρδιά μου ο Παλληνιακός”

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Θύελλας Καμαρίου παραχώρησε ο Βαγγέλης Χαντές, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που παρουσιάστηκε στην καριέρα του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που εκτίμησαν τη δουλειά του και έπαιξαν ρόλο στη συμφωνία ενώ στον επίλογο του ευχαρίστησε τον Παλληνιακό και τους συνεργάτες του.

Το σχόλιο του

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από την Θύελλα Καμαρίου.

Αναλαμβάνω μια ομάδα που έχει σημαντική παρακαταθήκη από τον κ. Μιχάλη τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα.

Ο στόχος μου θα είναι η ομάδα να ανέβει ακόμη περισσότερο επίπεδο σε όλους τους τομείς αγωνιστικά και οργανωτικά και νομίζω ότι υπάρχουν όλε οι προυποθέσεις για να γίνει αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου και ειδικά τους κ.κ. Φουτσέρη και Θεοδοσιάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και στον τρόπο τον οποίο με προσέγγισαν δείχνοντας μου το πόσο πολύ ήθελαν να συνεργαστούμε.

Την ομάδα την γνωρίζω αρκετά και την έχω παρακολουθήσει. Είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστική ταυτότητα και και κορμό στον οποίο πρέπει να χτίσουμε για να διατηρηθεί αυτή η ταυτότητα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για οποιοδήποτε προσθήκη στο ρόστερ. Θα γίνει αξιόλογη και ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει άμεσα.

Στον επίλογο του, έστειλε το δικό του μήνυμα στην πρώην του ομάδα, τον Παλληνιακό λέγοντας: ”Μετά από δυο χρόνια υπέροχα και άψογης συνεργασίας με τον Παλληνιακό, γεμάτα ένταση, πολλές χαρές, λιγότερες λύπες και ιστορικές πορείας έφτασε το τέλος. Πήρα πάρα πολλά από αυτό τον εξαιρετικό σύλλογο-οικογένεια και έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσα. Θελω να ευχαριστήσω για όλα όλους τους διοικητικούς παράγοντες που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα αυτό το διάστημα. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν επιτεύξιμο”.

Επίσης είμαι ευγνώμων και ταυτόχρονο τυχερός για τους συνεργάτες που είχε δίπλα μου αυτά τα δυο χρόνια, τον γυμναστή Χρήστο Λαζαρίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Τάσο Δημουλιά, τον φυσιοθεραπευτή, Γιώργο Μαγγίνα, τον Μπάμπη Ξαγοράρη, και το κέντρο αποκατάστασης του. Το μερίδιο σας σε όλη την πορεία μας είναι τεράστια και σας ευχαριστώ για όλα. Παράλληλα ευχαριστώ τον τεχνικό διευθυντή και φίλο Αντώνη Φώσκολο για τη δουλειά και άψογη συνεργασία που είχαμε.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον τεράστιο άνθρωπο και μετά παράγοντα Γιάννη Στασινόπουλο που με έφερε στον Παλληνιακό και τον Γιώργο Ζάβρα που έκανε τα πάντα για να ολοκληρωθούν οι στόχοι μας μέσα από μια απόλυτα ειλικρινή σχέση μέχρι το τέλος..