Connect with us

7ος Όμιλος

Χαραυγιακός-Χαλκίδα 4-1

Published

on

Μεγάλη νίκη που ίσως αποδειχθεί χρυσάφι την τελευταία αγωνιστική στο ματς με το Αιγάλεω, πανηγύρισε ο Χαραυγιακός επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Χαλκίδας. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ηλιούπολης ισοβαθμοί μαζί με τους Θύελλα Καμαρίου και Καλλιθέα και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη ή να μην κερδίσει μια από τις δυο προαναφερθείσες ομάδες για να κερδίσει την παραμονή. Στο 6′ ο Βαρουξάκης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-0. Στο 23′ ο Παπαδάκης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, με τον Παπαγγελή στο 27′ με σουτ να κάνει το 2-1. Στο 35′ ο Βιέννας με σουτ έκανε το 3-1, με τον Βαρουξάκη στο 54′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας) Βακερλής, Παπαγγελής, Νυφαδόπουλος, Μαραγκουδάκης (72′ Γιαννής), Μιχελής, Κόντι, Κασσιανός, Βιέννας, Βαρουξάκης (69′ Πλούμης), Παρασκευόπουλος (61′ Αγγελόπουλος), Φερεντίνος (78′ Κλείτσικας).

ΧΑΛΚΙΔΑ Ευαγγελιδάκης, Κολοβός (51′ Ρούμπος), Λούκος, Σχίζας, Βουρνάζος (32′ Τόλης), Γκούρλας (69′ Σπυράκης), Παπαδάκης, Πατερίτσας, Μπασινάς (61′ Παλαιολόγος), Ντάμπος, Σταματούκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply