Connect with us

slideshow

Χατζηαλέξης: Είμαστε προετοιμασμένοι για κλειστές άμυνες

Τι δήλωσαν Χατζηαλέξης και Τσαραούσης

Published

on

Το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Κορυδαλλού είναι στο προσκήνιο για την ομάδα του Εθνικού που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο Πρωτάθλημα για το 2012 .. Ο προπονητής ,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Τσαραούσης μίλησαν στο Εθνικός tv για το εν λόγω αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ :Θέλουμε τη νίκη , δεν το συζητάμε .Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο παιχνίδι με την ΑΕ Νίκαιας την οποία και κερδίσαμε στο τέλος .Δεν την ξαναπατάμε, είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε ότι αυτές οι ομάδες κλείνονται πίσω και μας περιμένουν ,αλλά είμαστε έτοιμοι και απόλυτα προετοιμασμένοι. Έχουμε δουλέψει πολύ .

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ: Στο παιχνίδι με τη Νίκαια περιμέναμε την αντίπαλο μας να παίξει ποδόσφαιρο και δεν είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα .Από εδώ και πέρα ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θα παίζουν έτσι και για αυτό την εβδομάδα που πέρασε δουλέψαμε κατάλληλα στον επιθετικό τομέα για να είμαστε έτοιμοι.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: Δεν είναι υψηλό το επίπεδο .Στις 16 ομάδες είναι πέντε που ξεχωρίζουν και οι άλλες είναι μία κλάση κατώτερες ,αλλά κάθε ομάδα παίζει για την ιστορία της και τον εαυτό της ,ενώ όλοι όσοι παίζουν με μας ειδικά υπερβάλλουν εαυτούς.

ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: Τα δύο παιδιά κάνουν προπονήσεις εδώ και ένα μήνα και το Σαββάτο θα είναι έτοιμοι. Έχουμε δύο –τρεις μεταγραφές έτοιμες για να δυναμώσουμε.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΡΑΟΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Είναι ένα δύσκολο ματς ,όπως και όλα τα παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν σφικτά, μιας και όλες οι ομάδες που μας αντιμετωπίζουν θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί 90 λεπτά ,να βάλουμε γρήγορα γκολ και να καθαρίσουμε το ματς.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ: Το κλίμα είναι πολύ καλό ,όλοι είμαστε ικανιοποιημένοι και συνεχίζουμε. Εχουμε καλή οργάνωση ,είμαστε μία οικογένεια και ο κόσμοςε είναι κοντά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ: Οι καλές άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα..

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας να έχει υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply