Connect with us

4ος Όμιλος

Χατζηαλέξης: Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι ένα παιχνίδι

Published

on

Ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άγιου Ιερόθεου, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρεμιέρας κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας.
Αναλυτικά, η τοποθέτηση του αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα
Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν την Τριγλία είναι ακόμη δυσκολότερη. Το είχαμε πει και στη διάρκεια της εβδομάδας ότι δουλεύουμε για το αυτό το ματς. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πλήρως με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει η ομάδα μας. Εγώ σαν προπονητής απλώς βάζω ένα λιθαράκι. Διοικητική ηρεμία υπάρχει και όλα αυτά μαζί κάνουν ευκολότερο το έργο μου. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι μια αγωνιστική αλλά μαραθώνιος και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας’.
Όσον αφορά τον αγώνα ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε:
Στα πρώτα 15′ η Τριγλία μας πίεσε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα με κάποια πράγματα που διορθώσαμε και την εμπειρία που δείξαμε φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε. Σημειώσαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο τέλος γυρίσαμε λίγο την ομάδα πίσω καθώς με τα ψηλά κορμιά που διαθέτει η Τριγλία έπρεπε να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις να για τελειώναμε οπως έπρεπε τις φάσεις. Ήμασταν τυχερή στη φάση του 84′ όπου η Τριγλία είχε δοκάρι όμως τέλος καλό όλα καλά’.