Connect with us

7ος Όμιλος

Χατζηεμμανουήλ: “Στόχος του Φωστήρα είναι πάντα να πρωταγωνιστεί”

Published

on

Ήρεμος, μετρημένος, και έτοιμος να διακριθεί μέσω του Φωστήρα εμφανίστηκε το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ιστορικής ομάδας.

Ο τερματοφύλακας, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ πηγαίνει στον Ταύρο με τις καλύτερες συστάσεις και ο ίδιος οφείλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ο Χάτζη έχει τα φόντα για να σταθεί στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής και να διεκδικήσει φανέλα βασικού στο “Φονέα”.

Άλλωστε, μιλάμε για ένα πορτιέρο που έχει παραστάσεις ακόμη και σε επίπεδο εθνικών ομάδων και αυτό δείχνει ότι η ποιότητα του ξεχειλίζει.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Βασίλη Χατζηεμμεανουήλ που εμφανίστηκε μετρημένος και αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους” δήλωσε: “Αποφασίσαμε μαζί με την ΑΕΚ και είδαμε πια ειναι η καλύτερη λύση για εμένα και επιλέξαμε αυτή του Φωστήρα λόγω της δυναμικής και της ιστορίας του. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά κάτι καλό ετοιμάζεται. Πάντως, ο στόχος του Φωστήρα είναι πάντα να πρωταγωνιστεί”