Connect with us

4ος Όμιλος

Χατζηνικολάου: Κρατάμε τη νίκη

Published

on

O Εργοτέλης πήρε τη μεγάλη νίκη επί του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο (1-2), με το γκολ του Δημήτρη στο φινάλε του αγώνα και παίζοντας με δέκα παίκτες, ωστόσο, ο Γιάννης Χατζηνικολάου, έκανε αναφορά στις δηλώσεις του και στην τύχη που είχε ο Εργοτέλης, παίζοντας με δέκα παίκτες.
Οπως είπε «Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Δύναμη, φάσεις, πάθος, κόκκινη και αρκετή ένταση. Εμείς δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν τυχεροί όταν παίζαμε με δέκα. Συγχαρητήρια στον ΠΟΑ και εμείς πρέπει γρήγορα να ξεχάσουμε αυτή την εικόνα. Κρατάμε όμως αυτή τη νίκη που μας έδωσε ώθηση και άνεση για το πρωτάθλημα. Είχαμε πίεση από τον ΠΟΑ, αλλά χωρίς να έχει κλασσικές ευκαιρίες, εμείς θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ. Όταν μείναμε με δέκα ίσως να ήμασταν και καλύτεροι. Η ισοφάριση του ΠΟΑ μας έκανε να βγούμε, έστω και ρισκάροντας. Ευτυχήσαμε και ήμασταν και τυχεροί να πάρουμε τη νίκη».
Για τον τραυματισμό του Λεάλ,ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε πως «ρισκάραμε να ξεκινήσει ο Λεάλ, έβαλε όμως το πρώτο γκολ, αλλά τώρα έχει ένα σφίξιμο που μπορεί να τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα».
Για το πότε θεωρεί ότι ο Εργοτέλης θα δέσει σαν ομάδα, είπε πως «στην ομάδα ήρθαν 25 καινούργιοι παίκτες από τους οποίους οι 4-5 στο τέλος. Τώρα στην αρχή είναι δύσκολο να μονταριστεί η ομάδα καθώς δεν έχουμε τη δυνατότητα και για φιλικά. Για αυτό σαν στόχο έχουμε να μην υπάρχουν απώλειες στα πρώτα ματς, καθώς στην πορεία θα μονταριστούμε και θα δείξουμε καλύτερη εικόνα».