Connect with us

7ος Όμιλος

Χαχολάκης: “Πάντα έχουν την ιδιαιτερότητα του ντέρμπι τα ματς με τη Θύελλα”

Published

on

Ο Γιώργος Χαχολάκης έχει συνδέσει το όνομα του τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν διοικητικός παράγοντας με την ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας.

Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” γνωρίζει αρκετά καλά τι σημαίνει για το κόσμο της περιοχής το ντέρμπι ανάμεσα σε Τριγλία και Θύελλα και ο ίδιος εξέφρασε την άποψη του κάνοντας λόγο για ανάγκη των βαθμών από την πλευρά της ομάδας του.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

“Καταρχήν είναι ένα κομβικό ματς αφού είμαστε χωρίς βαθμό. Στοχος αποτελεί να κάνουμε ένα νέο ξεκινήμα, αλλάξαμε προπονητή και έχουμε ενισχυθεί και γενικα θεωρούμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Είτε είμαστε από την ίδια κατηγορία είτε σε διαφορετική πάντα αυτός ο αγώνας έχει ιδιαιτερότητες και αποτελεί ντέρμπι για την περιοχή.

Αυτό που προσδοκώ είναι να γίνει ένα καλό ματς σε αθλητικά πλαίσια και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Εννοείτε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την αντίπαλη ομάδ.α Ζούμε μαζί, και εύχομαι να γίνει ένα ματς να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χωρούν προβλέψεις”.

Στη συνέχεια, το αφεντικό των “κιτρινόμαυρων” αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου λέγοντας

“Το μήνυμα είναι ότι εμείς σαν Τριγλία θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το ματς πανω απ’ όλα γιατί έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Βέβαια ζητούμε να μας ενισχύσει ο κόσμος σε κόσμια πλαίσια χωρίς ακρότητες”.