Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι-Χαλάνδρι 0-1

Published

on

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται το Χαλάνδρι που… απέδρασε με το ‘διπλό’ από το Χαϊδάρι επικρατώντας με 1-0 της ομώνυμης ομάδας και παρέμεινε ζωντανό στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Οι ‘πράσινοι’ παρότι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο μετά την ισοπαλία απέναντι στο Χολαργό βρήκαν το τρόπο να πάρουν το τρίποντο χάρις σε εκπληκτικό γκολ του Ζούνα στο 14′. Συγκεκριμένα, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε εκτός περιοχής και αφού ζύγισε το σουτ που επιχείρησε με το δεξί (!) έστειλε τη μπάλα στο παράθυρο του Μίχου γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια, το Χαϊδάρι προσπάθησε να ισοφαρίσει δημιουργώντας καποιες προϋποθέσεις για γκολ με τους Καρώνα και Σαλαπάτα όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Το τρίποντο αυτό φέρνει τους πράσινους στην 12η θέση μαζί με τον Ιάσονα με τις δυο ομάδες να έχουν από 33 βαθμούς, ενώ το Χαϊδάρι υποχώρησε στην 5η θέση που συγκατοικώντας με τον Χολαργό.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Αγγελος Πυρένης) Μίχος Πολιτης, Νούλα, Κασάπης, Ζαγκλής, (46′ Καλαμπαλίκης) Αρβανίτης, Καρώνας, Καμπέρης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης (70′ Παππάς).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δήμος Τσιμηλιώτης): Κατσιούλης Θ., Λαζάρου, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Λουκάς, Φελέκης, Μπιζάς (65′ Λειβαρτζινός), Α. Κατσιούλης (55′ Πατσιαβούρας), Τσίτσαρης (85′ Μερτής), Σκούμας.