Connect with us

4ος Όμιλος

Χειρουργήθηκε ο Φαμπίνιο

Published

on

Σε πετυχημένη επέμβαση στην ωμοπλάτη υποβλήθηκε την Πέμπτη (10/12) ο Βραζιλιάνος μέσος του ΟΦΗ Φαμπίνιο, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας
(εξάρθρωση και μετατόπιση της κλείδας). Στον Φαμπίνιο έγινε συνδεμοπλαστική της κλείδας στην επέμβαση που έκανε στην Interclinicο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης. «Πήγαμε πολύ καλά. Ο Φαμπίνιο από την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα και σε 1.5-2 μήνες θα είναι ξανά στη διάθεση της ομάδας» ανέφερε ο γιατρός του ΟΦΗ.
Ο Φαμπίνιο θα πάρει την Παρασκευή (10/12) εξιτήριο από την Interclinic. Στην φωτογραφία ο Βραζιλιάνος μέσος του ΟΦΗ, με τους γιατρούς του ΟΦΗ τον Γιώργο Στεφανουδάκη και τον Κυριάκο Κακαβελάκη.

 

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Με προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη (10/12) η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (3μμ) με τον Ιωνικό στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Ο Κώτσιος που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Τζέκος έχει ένα χτύπημα στον αυχένα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα έκανε θεραπεία. Ο Γκούμας έχει ένα αιμάτωμα στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα, έκανε επίσης θεραπεία, ενώ θεραπεία έκανε και ο Δαμιανάκης που έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο από το παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας.
Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (11/12) θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις, για το ποιοι από τους παίκτες αυτούς, υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Δεν υπολογίζεται βέβαια ο Φαμπίνιο που χειρουργήθηκε και θα απουσιάσει περίπου 2 μήνες.