Connect with us

4ος Όμιλος

Χριστόπουλος: Δεν ήταν αυτοσκοπός η πρόκριση

Published

on

Ικανοποιημένος από τη νίκη πρόκριση που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Εθνικό Πειραιά εμφανίστηκε ο προπονητής της Τριγλίας Ραφήνας, Τάκης Χριστόπουλος. Συγκεκριμένα, ο ίδιος μετά το ματς τόνισε:

Δεν ήταν αυτοσκοπός το Κύπελλο. Βάλαμε πολλούς νέους παίκτες και όσον αφορά τον αγώνα θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Έδειχνε πιο ομάδα σε αντίθεση με εμάς που είμαστε νέο σύνολο που φτιάχνετε με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Τα παιδιά προσπάθησαν, ήμασταν και πιο τυχεροί. Ο αντιπαλος έπαιζε πιο ορθολογικά. Εμείς χρησιμοποιήσαμε λίγο τη σκοπιμότητα, λίγο ανορθόδοξα αλλά τελικά ήμασταν και πιο τυχεροί και βγήκαμε πιο κερδισμένοι. Παρ’ όλα αυτά δεν επιδιώκουμε το Κύπελλο, δεν έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και προσπαθούμε λίγο αυτή η νίκη να μας δώσει μια καλύτερη ψυχολογία για να πάμε την Κυριακή στην Προοδευτική να κερδίσουμε κάτι’.

Για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε πολλούς νέους παίκτες που ανταποκρίθηκαν, ο έμπειρος κόουτς είπε

Καταρχάς το κάναμε από ανάγκη. Δεύτερον ήταν και ευκαιρία να δούμε κάποιους παίκτες λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Όμως μην ξεγελιόμαστε, είχαν και την αγνοια κινδύνου. Δεν σημαίνει ότι αυτοί οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Εξάλλου τους μικρους δεν τους βάζουμε για να τους εκθέσουμε. Θα κοιτάμε κάθε φορά εάν το επιτρέπει το αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε κάποιους και έτσι σταδιακά μέχρι το τέλος της σεζόν εφόσον έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό που είδατε σήμερα μην νομίζετε ότι μπορεί να γίνει στο πρωτάθλημα με την ίδια ευκολία’.

Για το σύστημα που βγήκε στην ομάδα, ο Τάκης Χριστόπουλος δηλωσε

Θα εξαρτηθεί από το επόμενο διάστημα με το τι παίκτες θα πάρουμε και βλέποντας και κάνοντας. Τα συστήματα και οι τακτικές είναι από την ανάγκη και το είδος των παικτών. Ευτυχήσαμε και μας βγήκε. Δεν είναι κάτι που είναι στο πλάνο μας να παίζουμε έτσι’.