Connect with us

4ος Όμιλος

Χρυσοστόμεια Τελικός: Τρίγλια-Πανιώνιος Κ20 0-0 (6-5 στα πεν.)

Published

on

Η Τρίγλια Ραφήνας ήταν η νικήτρια του Τουρνουά -Χρυσοστόμεια- καθώς επικράτησε στο μεγάλο τελικό στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 του Πανιωνίου Κ20 (0-0 κανονική διάρκεια). Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα είχε καλή εικόνα και στο δεύτερο αγώνα ωστόσο έπεισε σε μια καλοστημένη ομάδα όπως είναι εκείνη του Δημήτρη Κοροπούλη η οποία δεν άφησε το περιθώριο στους κιτρινόμαυρους να δημιουργήσουν φάσεις.

Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι η Τρίγλια Ραφήνας θα αποτελέσει ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο θα παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική, ενώ ο Πανιώνιος θα έχει για ακόμη μια σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα νέων.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Δημιζάς, Κάρδαρης, Μανδύλης, Τσαγκαρόπουλος (Υπο Δοκιμήν), Τσέπας, Σκαφίδας, Γούλας, Κόντι, Βασιλείου, Μάλτσι, Σαγανάς. Έπαιξαν Ζέκιο, Παπαδόπουλος, Κότσι, Σολδάτος, Καραπάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20 (Δημήτρης Κοροπούλης) Λύτρας, Κιουρανάκης, Μήτκας, Παπαχριστόπουλος, Φινέτης, Αρσενίδης, Οικονομίδης, Παούρης, Πόπα, Πλούμης, Μαργκέλης. Έπα.ιξαν ακόμη Κατσάνος, Δρακάς, Μπαλάσκας.