Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Χτίζεται σε γερές βάσεις η Κ/15 της Σχολής Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!

Published

on

Φιλικό αγώνα είχαμε χθες για την Κ/15 της Σχολής Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!, που νίκησε το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ με σκορ 2-0. Όμως δεν αξίζει τόσο να σταθούμε στη νίκη, όσο στην εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών του προπονητή Κώστα Παπουτσή, που παρουσίασαν ένα σύνολο που δείχνει να έχει χτιστεί σε γερές βάσεις!
Το ηλικιακό τμήμα Κ/15 του ΙΚΑΡΟΥ ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Attica Cup, ένα δυνατό τουρνουά με πολύ ισχυρούς αντιπάλους, και στο τεχνικό Τιμ εκτός του κυρίου Παπουτσή μετέχουν ακόμα οι προπονητές Κώστας Καραδήμος, Μάνθος Ναυπλιώτης και Παναγιώτης Λαδάς. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι και τα ηλικιακά τμήματα Κ/13 και Κ/14 τα οποία θα αποτελέσουν το φυτώριο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εδώ στην Αθήνα, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δείχνουν επίσης να έχουν χτιστεί σε πολύ γερές βάσεις…

Από σήμερα ξεκινούν και τα ηλικία τμήματα των παιδιών που έχουν γεννηθεί από το 2010 και μετά. Επίσης, συνεχίζονται τα ανοιχτά δοκιμαστικά για όλες τις ηλικίες κάθε μέρα στις 18:30 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Τα τμήματα Κ13 και Κ14 της Σχολής Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ! ΠΑΕ θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ATTICA TALENT, όπως και τα τμήματα κ15 και Κ18.