Connect with us

7ος Όμιλος

“Χτυπάει” τον πρωταθλητή Κορέτα ο Πανθηραϊκός

Published

on

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ο Πανθηραϊκός που δείχνει ότι και φέτος θα έχει αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι ουσιαστικές με τους παίκτες που έχουν συμφωνήσει να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας από τη Σαντορίνη να έχουν τις απαιτούμενες παραστάσεις. Παπασάββας, Τσιμικλής, Ντούνης και Περιάλης είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που θα είναι αρωγοί στη νέα προσπάθεια.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες ακόμη ένα πρόσωπο φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει με το σωματείο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Ο λόγος για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Κορέτα που τα τελευταία δυο χρόνια έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου του 1992 στην πόλη του Βόλου φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Σαντορίνης με τη μεταγραφή να έχει πλέον τυπικό χαρακτήρα. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περισσότερες από 103 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγυρίζοντας πέρυσι ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της κατηγορίας τον τίτλο του πρωταθλητή με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Κορέτα παίζει στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως επιθετικός πετυχαίνοντας πέρυσι σε 20 ματς 3 γκολ, παρότι ξεκίνησε τη σεζόν στον Ιάλυσο προλαβαίνοντας να αγωνιστεί σε τρια ματς. Την σεζόν 2017-2018 στην παρθενική παρουσία του ΟΦΙ στην Γ’ Εθνική, ο  Κορέτα είχε σημαντική συμβολή μετρώντας σε 20 συμμετοχές 7 τέρματα. Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στη Νίκη Βολου μετρώντας πάλι σε 29 ματς 7 γκολ ενώ έχει περάσει ακόμη από τον Ρήγα Φεραίο και την Παναχαϊκή.