Connect with us

7ος Όμιλος

Χωρίς Λαδα και Γκέτσι με Πανθηραϊκο

Published

on

Αποστολή Καλλιθέας

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Καλλιθέας εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανθηραϊκό, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου παραλίας Τζιτζιφιών. Εκτός πλάνων για τον Νίκο Παντέλη θα είναι οι τιμωρημένοι Λαδάς και Γκέτσι, ενώ επιστρέφει και θα είναι στην διάθεσή του, ο Τσώνης, ο οποίος ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό που είχε, καθώς ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων όλη την εβδομάδα. Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς η ομάδα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να «κλείσει» το 2018 με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζουμε στο φίλαθλο κοινό ότι η αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, Καλλιθέα – Πανθηραϊκός, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», με ώρα έναρξης στις 15:00.
Για τις ανάγκες των φιλάθλων θα λειτουργήσουν οι Θύρες 1 και 3 του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, οι οποίες και θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Πανθηραϊκού θα μπορούν να εισέλθουν από την Θύρα 1 του γηπέδου.