Connect with us

7ος Όμιλος

Χωρίς Μπέλερη με Θύελλα Καμαρίου το “Σίτι”

Published

on

Αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αιγάλεω για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του β’ γύρου απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Μετά τη φιλική ισοπαλία (1-1) στη Σαλαμίνα με τον Αμπελακιακό και το σημερινό ρεπό (χθες προπονήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν στο φιλικό), το ‘Σίτι’ ρίχνει το βάρος στο ματς με την ομάδα της Σαντορίνης με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο προκειμένου ο σύλλογος των δυτικών προαστίων να μπει με το δεξί στο 2019 και να διατηρήσει την απόφαση ασφαλείας που το χωρίζει από τον Ηλυσιακό.

Πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν αφού πριν κλείσει το έτος από τις προπονήσεις απουσίαζαν λόγω γαστρεντερίτιδας οι Βέρμπης, Ντιρμίσι, Χατζησάββας, οι Μαρης και Τσαφταρίδης, Ζουμπουλάκης και Δάρρας λόγω μυϊκών προβλημάτων καθώς και λόγω προβλήματος στη μέση οι Γιώρας και Φαρινόλα.

Ο μεγάλος απόντας θα είναι ο Νίκος Μπέλερης αφού ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτες και δεν είναι σε θέση να δώσει το παρών στο ματς.