Connect with us

7ος Όμιλος

Χωρίς Πέκα και Γκίκα ο Πανθηραϊκός με Ηλυσιακό

Published

on

Αύριο με προπόνηση που θα γίνει στις 17.00 (την ώρα του αγώνα) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Πανθηραϊκού για το ματς της Τετάρτης όπου για τη α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδέχεται τον Πανθηραϊκό.

Πέκα και Γκίκα δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου αφού δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι.

Η δυσκολία είναι μεγάλη αφού ο Πανθηραϊκός δεν είναι έτοιμος 100% ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο αντίπαλος που θα βρει απέναντι του για τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα.

Ο Σιλεβίστας ωστόσο στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε: ”Ετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα. Βέβαια απο τη στιγμή που παίζουμε στο γήπεδο μας επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα Και ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε την κούραση και να κάνουμε το καθήκον μας. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και δεν αφήνουμε ποτέ τίποτα στην τύχη”.