Connect with us

4ος Όμιλος

Χωρίς Σικαλιά, Κυριακίδη και Παπαδόπουλο στο Μοσχάτο

Published

on

Η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής την περσινή σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Ιωνικό με το… διπλό μέσα στη Βάρη, και, τη φετινή σεζόν η ομάδα της Νίκαιας θα έχει σαφώς δυσκολότερη αποστολή αφού καλείται να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιά στο Μοσχάτο.

Ο Ηλίας Καλοπήτας και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν αρκετά καλά αυτό με αποτέλεσμα να ζητάει από τους παίκτες τις τελευταίες ημέρες να συγκεντρωθούν απόλυτα στις συνθήκες του αγώνα.

Ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τους Άγγελο Σιγαλιά που ταλαιπωρείται από θλάση και Μιχάλη Παπαδόπουλου που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ‘Στρατιωτικό Νοσοκομείο’ 401 για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού. Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο μεγάλος αρχηγός, Ηλίας Κυριακίδης, που είναι ακόμη ανέτοιμος.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με αυριανή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Ιωνικός στο πρώτο εκτός έδρας ματς θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο που θα στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Ηλία Καλοπήτα.