Connect with us

stoplekto

Χ. Ράλλης: “Η σταθερότητα μας έδωσε την πρωτιά”

Published

on

Πανηγυρικά ο Εθνικός Πανοράματος επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ, μετά από μια εκπληκτική φετινή πορεία. Μια προσπάθεια χρόνων, που τελικά διοίκηση και τεχνική ηγεσία ανταμείφθηκαν με την υπομονή τους και την επιμονή τους. Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας ο προπονητής Χρήστος Ράλλης, ο άνθρωπος, που με εξαίρεση μιας χρονιάς, βρίσκεται στο σύλλογο 15 ολόκληρα χρόνια, έχοντας προσφέρει τα πάντα. Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, ο έμπειρος προπονητής μας ανέφερε για το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε στην διαδρομή του:

“Όσον αφορά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα  είχαμε πολύ σταθερή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  Στα περισσότερα παιχνίδια η εικόνα που βγάζαμε ήταν της καλύτερης ομάδας στο πρωτάθλημα. Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία και σαν ομάδα και σε ατομικό επίπεδο, με αποτέλεσμα και στα παιχνίδια που δεν είχαμε καλή απόδοση να τα κερδίσουμε.
Υπήρξαν παιχνίδια που είχαμε προβλήματα  από απουσίες, γιατί στην αρχή της χρονιάς χάσαμε δυο πολύτιμα μέλη, τους Μπελάλη και Κυρίου, κάτι που μας άλλαξε τα σχέδια, αλλά κάποιοι παίκτες κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να καλύψουμε αυτά τα κενά.
Κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια η δημοτική αρχή, για αυτό και ευχαριστώ θερμά  δήμαρχο κ. Παππού και τον Γιώργο Μαυροειδή Πρόεδρο Αθλητικού Οργανισμού δήμου Φυλής. Η διοίκηση όπως πάντα στάθηκε δίπλα μας, η οικογένεια Μαλανδρίνου, ο Χρήστος Παππούς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε και την προσφορά του  έφορου του σωματείου τον Λευτέρη τον Γιανναδάκη.
Ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου, έκαναν κάτι πολύ δύσκολο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ιδιαίτερα θέλω να σταθώ ξεχωριστά στους Νικήτα Κατσίπη, Άγγελο Σούτα, Κώστα Πιτέλη και  Θανάση Κατσίκη, οι οποίοι κλείνουν φέτος την μακρόχρονη ποδοσφαιρική τους καριέρα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τους ευχαριστώ για την προσφορά τους στην ομάδα και εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι ακολουθήσουν.
Για μένα ήταν μια προσωπική δικαίωση αυτός ο τίτλος που κέρδισα, γιατί όταν παραιτήθηκα, δεν ήθελα να ασχοληθώ πάλι με την προπονητική,  το έκανα για τη συγκεκριμένη και μόνο ομάδα, μετά από απαίτηση και πίεση αρκετών. Κέρδισα ένα προσωπικό στοίχημα…
Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Λαμπερής Ελευσίνας για την κατάκτηση της ανόδου μέσω της δεύτερης θέσης.”.