Connect with us

slideshow

Ψάχνουν γιατρικό μέσω… άλλης οδού!

Published

on

Μανδραϊκός και Αστέρας Βάρης κοντράρονται αύριο Τετάρτη 6/11 για το Κύπελλο (14.30 γηπ. Μάνδρας), και οι δυο ομάδες θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες!

Ο θεσμός του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής είναι καινούργιος στην χώρα μας αφού φέτος για πρώτη φορά ομάδες που συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία έρχονται αντιμέτωπες σε άλλη διοργάνωση. Σήμερα για την 2η φάση στο Δημοτικό Φράγκειο Μάνδρας, ο τοπικός Μανδραϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Βάρης στις 14.30. Αμφότερες οι ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας που την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας. Το συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα αποτελεί αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη του 6ου ομίλου αφού μέχρι στιγμής φιγουράρει στην 2η θέση πίσω από την ΑΕΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής για να φτάσει μέχρι εδώ έχει αποκλείσει τον Ερμή Ζωνιανών (3-0) και φιλοδοξεί να είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Αντίθετα, ο Αστέρας Βάρης μετράει στο πρωτάθλημα δυο νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα γεγονός που έχει φέρει τους ”κυανόλευκους” στην 7η θέση όπου συγκατοικούν μαζί με τους Αιγάλεω και Κηφισιά. Από εκεί και πέρα, το σωματείο από τη Βάρη στην 1η φάση είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανναξιακό όπου και επικράτησε με 1-0

5ος όμιλος

Ολυμπιακός Λαυρίου-Νέα Ιωνία
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Ντζουροπάνος, Μαντής (Δυτ. Αττικής)

6ος όμιλος

Μανδραϊκός-Αστέρας Βάρης
Διαιτητής: Κυριακόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply