Connect with us

slideshow

Ψηλά τον πήχη στην Νέα Πέραμο

Published

on

Ξεκίνημα χθες Τρίτη 19/8 για την Νέα Πέραμο που όπως είναι γνωστό θα πάρει μέρος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ . Η αισιοδοξία για την νέα σεζόν ήταν διάχυτη στα πρόσωπα όλων.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Σεβαστής φρόντισε να στείλει το μήνυμα αισιοδοξίας προς κάθε κατεύθυνση …Πάμε να πρωταγωνιστήσουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο ..δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν τόνισε και συνέχισε. Είναι στο DNA της ομάδας να πρωταγωνιστεί. Εμείς διαθέτουμε κάτι που οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν. Διαθέτουμε ΜΟΝΟ δικά μας παιδιά στο ροστερ και όπως είναι φυσικό παίζουν για την φανέλα και τον κόσμο καθώς προέρχονται από τα σπλάχνα αυτού του σωματείου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Χάρης Κουστέρης «φρόντισε» να ρίξει λίγο τους “τόνους” τονίζοντας «Ξεκινήσαμε σήμερα ένα ταξίδι στην μεγάλη κατηγορία της Ένωσης, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα , με συγκέντρωση και συνεχή δουλειά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ποιότητα στο γήπεδο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας . Υπάρχει πολύ και καλό υλικό στην ομάδα και αυτό με ευχαριστεί, έχουμε πάντα το βλέμμα ψηλά»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply