Connect with us

4ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: «Για το τρίποντο και στην Επισκοπή»

Published

on

Ο Φωστήρας επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 3-1 του Ιάλυσου στον Ταύρο για την 28η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου. Με αυτό το τρίποντο, ο ‘Φονέας’ διατηρήθηκε στην κορυφή για ακόμα μία εβδομάδα έχοντας συγκάτοικο τον ΟΦΗ, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε ιδανικά τις εντός έδρας εμφανίσεις του. Πλέον, οι ‘κιτρινόμαυροι’ προετοιμάζονται σκληρά για την ερχόμενη αναμέτρηση στην Κρήτη με αντίπαλο την Επισκοπή στις 8 Μαΐου. Ο Κώστας Ψυρόπουλος μετρά ήδη τέσσερις απουσίες, καθώς οι Παραράς, Χαλκιάς και Μανάλης αποβλήθηκαν στον προχθεσινό αγώνα, ενώ ο Ντάλλας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται. Όσον αφορά τις προπονήσεις, θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Φωστήρα παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με την νίκη κόντρα στον Ιάλυσο, αλλά και για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί επί Κρητικού εδάφους. Αρχικά, για την 19η φετινή επιτυχία του ιστορικού συλλόγου, τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα μέσα στη σεζόν. Εμείς, όμως, είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θέλαμε περισσότερο την νίκη για να συνεχίσουμε πρώτοι. Μπήκαμε πολύ καλά και πιέσαμε για το γκολ, ενώ στη συνέχεια κοιτάξαμε να διαχειριστούμε σωστά το προβάδισμα. Επίσης, θέλαμε να προστατέψουμε και τους παίκτες που είχαν ήδη κάρτες. Η πίεση του αντιπάλου μας δυσκόλεψε, αλλά αφυπνιστήκαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τώρα κοιτάμε την συνέχεια. Σκεφτόμαστε ήδη την Επισκοπή και μέσα στην διακοπή θα δουλέψουμε σκληρά. Επί τη ευκαιρία, εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία!»

Μιλώντας για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί, ο Μεσσήνιος προπονητής, σχολίασε τα εξής: «Παραμένουμε πρώτοι από την αρχή τις σεζόν και μας απομένουν δύο κρίσιμα παιχνίδια. Πάμε για την νίκη στην Κρήτη, ώστε να δώσουμε αξία στο τρίποντο κόντρα στον Ιάλυσο. Έτσι, την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ θα έχουμε τη δυνατότητα να πάμε για δύο αποτελέσματα, την νίκη και την ισοπαλία. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια έως τώρα. Όλοι ξέρουν πως αυτή η ομάδα φτιάχτηκε από το μηδέν το καλοκαίρι και τώρα διεκδικεί στα ίσια την άνοδο. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και ο κόσμος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της επιτυχίας μας. Έχουμε κάνει ήδη μια υπέρβαση και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους υπερασπιζόμενοι τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.»

Τέλος, ερωτώμενος για τις αποβολές που ίσως κοστίσουν, ο Κώστας Ψυρόπουλος παρουσιάστηκε καθησυχαστικός λέγοντας ότι: «Είναι σημαντική η απουσία των Χαλκιά, Μανάλη, Παραρά και Ντάλλα. Έχουμε, όμως, εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και στα παιδιά που ακολουθούν. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν όλοι και θα καλύψουν επάξια τα κενά. Οι προαναφερθέντες είχαν συγκεντρώσει επτά κάρτες και ήθελαν να παίξουν οπωσδήποτε στο Γεντί Κουλέ, οπότε δικαιολογώ την κίνηση τους να αποβληθούν, ώστε να απουσιάσουν μόνο από το ερχόμενο αγώνα στην Επισκοπή.»