Connect with us

4ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: Δεν μας βγήκαν όσα είχαμε σχεδιάσει (video)

Published

on

Απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Φωστήρα Κώστας Ψυρόπουλος. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε: Σίγουρα εμείς δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια από την αρχή. Σαν ομάδα έχουμε φτάσει και από δουλειά αλλά και από το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταξύ παικτών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης ψηλά. Είμαστε καλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι για δεύτερη φορά. Για ακόμη μια αφορά μας στοίχισαν τα προσωπικά λάθη. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ. Σίγουρα έπεσε η ψυχολογία μας μετά το πρώτο γκολ όπως έγινε και στον αγώνα με τον Ιωνικό. Το ίδιο έγινε και εδώ σήμερα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε την ομάδα στο παιχνίδι με ένα γκολ και δεν φτάνει το πρώτο τέρμα που δεχθήκαμε αλλά λίγο αργότερα ήρθε και ένα δεύτερο γκολ και βρεθήκαμε σε δύσκολη κατάσταση’. Ερωτηθείς ποια ήταν τα αίτια της ήττας πέρα από τα ατομικά λάθη, ο Καλαματιανός προπονητής είπε;

Σε ένα τέτοιο τερέν που ήταν καλό να βγάλουμε καλύτερες πάσες και να γίνουμε πιο απειλητικοί προς τον αντίπαλο δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Είχαμε μέχρι το πρώτο γκολ όπως είπα όλη αυτή τη λειτουργία, απλά είδα ότι δεν μπορέσαμε να σηκώσουμε κεφάλι ψυχολογικά και δεν μπορέσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ. Στη συνέχεια δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ και εκεί τελειωσαν όλα. Όσο χρόνο και να είχε, βλέπαμε ότι παρ’ όλο που έγιναν κάποιες στιγμές με κάποια χέρια που ο διαιτητής δεν τα είδε, δεν μπορούσαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να ακυρώσω και να αδικήσω την προσπάθεια που έχουμε κάνει σαν ομάδα. Αυτό δεν θα αλλάξει ως στο τέλος.Παρότι δεν βρεθήκαμε σε καλή κατάσταση προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, και δεν μπορώ αδικήσω την προσπάθεια που έχουμε κάνει και ότι και να γίνει ως το τέλος εγώ θα κρατήσω την τεράστια προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε με διαφορετικό τρόπο να αλλάξουμε τα πράγματα’. Σε ερώτηση εάν οι απουσίες των Δωροβίνη και Λάσκαρη επηρέασαν την ομάδα, ο Κώστας Ψυρόπουλος δήλωσε:

Όπως έχω ξαναπεί εάν έχεις τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η ομάδα να τους προετοιμάσεις να μπουν στο κλίμα τότε θα είχαμε άλλη εικόνα. Αυτό βέβαια είναι απίθανο πράγμα. Είχαμε τις εναλλακτικές λύσεις, ήρθαν παιδιά που έχουν βοηθήσει ως εδώ σίγουρα, αλλά αυτοί οι παίκτες είναι διαφορετικοί και δίνουν άλλη ποιότητα στην ομάδα και μας έχουν στοιχίσουν στα ματς που λείπουν.