Connect with us

4ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: Η διοίκηση και ο κόσμος έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο

Published

on

ις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Φωστήρα παραχώρησε ο Κώστας Ψυρόπουλος μέσω της ιστοσελίδας stoplekto.gr. Ο Καλαματιανός προπονητής αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε από την διοίκηση Χαρμπάτση ενώ έστειλε μήνυμα σε πρόσωπα που ήταν στην διοίκηση του συλλόγου στο προηγούμενο πέρασμα που είχε από το ‘Φονέα’. Παράλληλα, ο κ. Ψυρόπουλος αναφέρθηκε στον κόσμο του ιστορικού συλλόγου τον οποίο ζήτησε να στηρίξει τις προσπάθειες της νέας διοίκησης. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Καταρχήν αισθάνομαι ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα. Το κλίμα ήταν ευχάριστο εξ αρχής και συνάντησα πρόσωπα που γνωρίζω αρκετά καλά. Είναι θετικό ότι αρκετά πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκα στην προηγούμενη θητεία μου βρίσκονται στην ομάδα και ελπίζω ότι θα υπάρξει βοήθεια και από ανθρώπους που στελέχωναν το διοικητικό συμβούλιο τα προηγούμενα χρόνια’.

Ερωτηθείς, ποιος ήταν ο λόγος που απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση του Φονέα, ο Κώστας Ψυρόπουλος υποστήριξε: Κομβικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε το γεγονός ότι αρκετά πρόσωπα τα οποία γνώριζα από την προηγούμενη θητεία μου βρίσκονται στην ομάδα. Παράλληλα, θετική άποψη έχω και για τα νέα πρόσωπα που εισχώρησαν στην διοίκηση τα οποία θεωρώ ότι θα βοηθήσουν αρκετά’.

Όσον αφορά τους στόχους που θα τεθούν, ο Κώστας Ψυρόπουλος πρόσθεσε:

Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες πόσο μάλλον για εμάς καθώς δεν έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή ούτε ένα δελτίο. Σίγουρα θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα οποιαδήποτε στόχο και εάν θέσει. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορούμε να θέσουμε ακόμη τους στόχους μας’.

Στον επίλογο του, ο ικανότατος κόουτς έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο υποστηρίζοντας:

Το προηγούμενο διάστημα που βρισκόμουν στην ομάδα ο κόσμος βοηθούσε το σύλλογο. Χωρίς αμφιβολία η παρουσία του στο γήπεδο προσδίδει άλλη δυναμική στην ομάδα και τον καλούμε να μας βοηθήσει και τη νέα σεζόν. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου και πιστεύω ότι φέτος θα βοηθήσει την προσπάθεια μας. Προσωπικά θεωρώ ότι θα πρέπει να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε και ελπίζω να τον έχουμε στο πλάι μας’.