Connect with us

4ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: Ομάδα που αγαπούσα από μικρό παιδί ο Ηλυσιακός

Published

on

Τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε από την διοίκηση έκανε γνωστούς ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Ψυρόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr. Συγκεκριμένα, ο ιδιος στάθηκε στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Είναι μια ομάδα που θαύμαζα από μικρο παιδι αφού βρίσκεται στην περιοχή που μεγάλωσα. Ήθελα να ερθω σε αυτή την ιστορική ομάδα και είναι μεγάλη η χαρά μου που αναλαμβάνω το σύλλογο αυτή τη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος λόγος έχει να κάνει με τους ανθρώπους της διοίκησης, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το γεγονός ότι έχω αρκετούς φίλους στον Ηλυσιακο.

Θα δούμε την ομάδα που βρίσκεται όσον αφορά την κατάσταση της και θα κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Θα χρειαστεί να συσπειρωθούμε όλοι, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και κόσμος και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν περισσεύει κανείς και γι αυτό το λόγο ήρθα κι εγώ. Για να βοηθήσω την ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ιάλυσου, Μιχάλη Χατζηνικήτα για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε προς το πρόσωπο μου’.