Connect with us

7ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: Παρά την κούραση δικαιωθήκαμε

Published

on

Παρότι πέρασε μια πραγματική… Οδύσσεια ο Αιολικός κατάφερε να πάρει τη νίκη στα πέναλτι απέναντι στον Διαγόρα Βραχνέικων εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Μυτιλήνης παρουσιάστηκε διαβασμένη με τον Κώστα Ψυρόπουλο να δείχνει ότι είχε διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου, αφού, η ομάδα του ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ανώτερη.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

”Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και πετύχαμε το στόχο μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλο το αυτό το διάστημα με διπλές προπονήσεις γιατί είμαστε νέα ομάδα. Οι παίκτες παρά την κούραση αντεπεξήλθαν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες και το μεγάλο ταξίδι τα καταφέραμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Από κάποιες στατικές φάσεις ο αντίπαλος βοηθήθηκε. Εμείς παρουσιάσαμε καλή εικόνα, γυρίσαμε το ματς. Από μια στημένη φάση και σε μια στιγμή αδράνειας ισοφαριστήκαμε. Παρ’ όλα αυτά δεν πανικοβληθήκαμε και έχοντας τον Ζαχαρή όπως και όλα τα παιδιά σε καλή κατάσταση προκριθήκαμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Αντίμαχο όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να διατηρήσουμε την ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουμε φιλικά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί μέσα από μεγάλη προσπάθεια ο κόπους τους δικαιώθηκε”.