Connect with us

4ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Published

on

Αν η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή, τότε ο Φωστήρας την περασμένη Κυριακή πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο με δεδομένο ότι απέδρασε με το διπλό από τη Νεάπολη επικρατώντας του ιστορικού Ιωνικού με 1-0. Το συγκρότημα από τον Ταύρο αφού διάβασε τον αντίπαλο εκμεταλλεύτηκε τη φάση του 75′, πανηγυρίζοντας την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα βάζοντας τέλος σε μια αρνητική παράδοση 90 χρόνων που ήθελε το Φωστήρα να μην έχει κερδίσει ποτέ στη Νεάπολη.

Η διάρκεια που δείχνει μέχρι στιγμής ο Φωστήρας τον καθιστά σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου και σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Ψυρόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός που με κύρια όπλα την πολύ δουλειά και την αφοσίωση δείχνει ότι έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα νικητή στην ομάδα πραγματοποιώντας πολύ σωστό έργο. Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε η ομάδα μας τη

ν περασμένη αγωνιστική στη Νεάπολη εκφράζοντας την ικανοποίηση του. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: Κάναμε μια πολύ καλή νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε μια αξιόλογη ομάδα της οποίας της δίνει μεγάλη δύναμη η έδρα της. Εμείς τηρήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο, ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα και είχαμε κυριαρχία στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας όπως και έγινε και περιμέναμε με την πάροδο του παιχνιδιού να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε με τις μετατοπίσεις που ζητάμε στις προπονήσεις από τους παίκτες να βρούμε κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Αυτό το κατορθώσαμε και στο α’ μέρος όπου είχαμε επτά τελικές προσπάθειες και θεωρώ ότι δικαιούμασταν ένα γκολ. Θεωρώ ότι είχαμε συγκέντρωση, προσήλωση και πειθαρχία τρια στοιχεία που μας διακατέχουν από την αρχή της σεζόν και θεωρώ ότι οι παίκτες έβγαλαν πολλά ψυχικά αποθέματα και τους αξίζουν συγχαρητήρια διότι αντεπεξήλθαν σε ένα δύσκολο γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα από πλευράς κόσμου’.

Στροφή στο Κύπελλο

Από εκεί και πέρα άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στον αυριανό, Τετάρτη, αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΤ Αλίμου (15.30 Σπύρος Γιαλαμπίδης). Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν εάν εξαιρεθούν οι περιπτώσεις των Μπότου και Χίσου ενώ ο κ. Ψυρόπουλος αναφερόμενος στο εν λόγω ματς δήλωσε: Στο Κύπελλο θα δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά που μετρούν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε αξιόλογο ρόστερ και πιστεύουμε όλα τα παιδιά. Περιμένω από τους παίκτες που θα αγωνιστούν να παίξουν για τη νίκη και θα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα εάν χρειαστεί. Είναι κριτήριο για αυτόυς αυτό το ματς και πιστεύω να αντεπεξέλθουν πλήρως’.