Connect with us

7ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: “Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”

Published

on

Από τη στιγμή που ανέλαβε τον Αιολικό, όχι απλά κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά να δημιουργήσει μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία της.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έγινε και πάλι πρωταγωνίστρια στον 7ο ομίλο και αρχιτέκτονας της επιτυχίας είναι ο Κώστας Ψυρόπουλος. Με απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες ο Καλαματιανός προπονητής οδηγεί τους “κυανόλευκους” στη σωτηρία με τον ίδιο να διατηρεί χαμηλούς τόνους όπως άλλωστε το συνηθίζει.

Η ‘ΩΡΑ των σπορ’ επικοινώνησε μαζί του ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς με την Τριγλία Ραφήνας λέγοντας:

”Ήταν μία βαθμολογική νίκη απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους . Κάναμε πέντε τελικές στο πρώτο ημίχρονο και συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε σε μία οργανωμένη επίθεση. Μετά το πρώτο γκολ κυριαρχήσαμε πλήρως και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ και να τελειώσει το ματς

Αξιζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Όσο για τον κόσμο που αγαπάει με υπέρμετρο πάθος την ομάδα και μας ακολουθεί και στα εκτός έδρας ματς, μας δίνει μεγάλη δύναμη, τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε δίπλα μας έως το τέλος του πρωταθλήματος βγάζοντας το ίδιο πάθος. Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε βέβαια το γεγονός ότι έχουμε στο πλάι μας τη διοίκηση Γρυπιώτη που μας στηρίζει”