Connect with us

4ος Όμιλος

Ψυρόπουλος: Ό,τι δεν έγινε σε όλο το πρωτάθλημα, συνέβη την Κυριακή

Published

on

Η ήττα από τον Ιωνικό ανηκει στο παρελθόν και λίγα 24ωρα μετά υπάρχει μεγάλη συσπείρωση αφού όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου σκοπός είναι η ομάδα να προχωρήσει και να διατηρηθεί στην κορυφή που βρίσκεται απο την αρχή της χρονιάς. Άλλωστε η ικανοποίηση που επικρατεί στο σύλλογο ειναι δεδομένη αν αναλογιστεί κανεις το στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν. Πλέον, το μυαλό όλων βρίσκεται στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το ‘Φονέα’ προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή και να διατηρήσει την διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες του. Αναφερόμενος στον αγώνα που πέρασε με τον Ιωνικό, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Κώστας Ψυρόπουλος τόνισε:

Σε αυτό το ματς πιστεύω ότι έγιναν όλα. Ο,τι δεν είχε συμβεί σε όλο το πρωτάθλημα το είδαμε να συμβαίνει σε ένα ματς. Ήταν μια κακή παρένθεση αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών. Τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν αλλά δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Εάν πετυχαίναμε το γκολ στο δοκάρι του Όγκμποε θα ήταν άλλο παιχνίδι. Ο κόσμος μας βοήθησε, μας στήριξε αλλά δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά αυτή τη φορά. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην κορυφή, θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτή την κατάσταση αφού έχουμε φτάσει ως εδώ, και θα επιδιώξουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Αξίζουμε που βρισκόμαστε στην κορυφή, σεβόμαστε όλες τις ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο’.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό ξεκίνησε με προβλήματα αφού ο Καλαματιανός προπονητής πολύ δύσκολα θα συμπεριλάβει στα πλάνα του τους Σπύρο Δωροβίνη και Παύλο Λάσκαρη καθώς αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν.