Connect with us

slideshow

«Όπλισε» 5 φορές ο Χαραυγιακός

Σαρωτικός ήταν ο Χαραυγιακός που επικράτησε εύκολα του Μοσχάτου με 5-1

Published

on

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Χαραυγιακός που επικράτησε του Μοσχάτου με 5-1, με τους «νερατζούρι» να μην χρειάστηκε να φορτσάρουν ιδιαίτερα για να φτάσουν σε αυτό το ευρύ σκορ. Από την άλλη πλευρά η έκταση της ήττας αδικεί την προσπάθεια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αν ήταν πιο προσεκτικοί μετά το σημείο όπου και μείωσαν σε 3-1, στο 85′, θα γλύτωναν την βαριά ήττα.

 

«Μίλησε» ο αρχηγός

 

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη προηγήθηκε νωρίς στο σκορ αφού μόλις στο 4′ ο Τζανέτος βρήκε μέσα στην περιοχή τον Τσαφταρίδη και ο τελευταίος με ένα εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων. Μέχρι το 25′ περίπου οι Ηλιουπολίτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας και μία πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0 στο 17′, αλλά η λόμπα του Τζανέτου πέρασε μόλις άουτ. Όμως, από το 25′ μέχρι και το 40′ περίπου οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση σε τρεις περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 19′ όταν και το φάουλ του Στούπη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κωνσταντάρα, ενώ στο 30′ ο έμπειρος πορτιέρο των γηπεδούχων πρόλαβε προ του Κοντοπάνου να μπλοκάρει την μπάλα, έπειτα από το επικίνδυνο γύρισμα του Ντονέ. Τέλος, σουτ του Κοντοπάνου στο 39′ απέκρουσε ο Κωνσταντάρας με δυσκολία. Στο 40′ ήταν η σειρά των Ηλιουπολιτών να φτάσουν κοντά σε ένα τέρμα, αλλά το γύρισμα του Τσαφταρίδη στον Τζανέτο έκοψε σωτήρια ο Τσάνης με κεφαλιά. Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως μίλησε η κλάση του αρχηγού του Χαραυγιακού, Νίκου Κρητικού, ο οποίος και στο 42′ και μετά την εκτέλεση φάουλ του Νικόλα βρέθηκε μόνος του στην άμυνα και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η μαγική στιγμή όμως του έμπειρου μέσου ήταν εκείνη στο 45′ όπου και στο χώρο της μεσαίας γραμμής άδειασε με εκπληκτική προσποίηση δύο παίκτες του Μοσχάτου και χωρίς να χρονοτριβήσει έβγαλε μπαλιά ακριβείας 30 μέτρων περίπου στο Νικόλα και ο τελευταίος με άψογο βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ρίχνουν ταχύτητα και να επαναπαύονται στο 3-0, ενώ από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Μάλιστα στο 69′ έφτασαν πολύ κοντά σε αυτό, όταν ο Ντονέ χώθηκε ανάμεσα σε Ράμμο και Κωνσταντάρα, με τον τελευταίο τελικά να προλαβαίνει να μπλοκάρει. Αντίθετα η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα των νοτίων προαστίων ήρθε στο 74′ όταν ο Τσούνι από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και έτσι δεν κατάφερε να πετύχει το 4-0. Όμως τα τελευταία λεπτά αποζημίωσαν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης. Συγκεκριμένα οι Μοσχατιώτες έφτασαν στο ένα τέρμα που αναζητούσαν και άξιζαν με το όμορφο πλασέ του Χούντα στο 85′, αλλά οι «νερατζούρι» απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν και ο Τζανέτος άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του με τον Μπρούνο να γίνεται αποδέκτης και να κάνει το 4-1. Τέλος στο 88′ ο Τζανέτος εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Καρζής έγραψε το 5-1. Χωρίς λάθη το διαιτητικό τρίο των Κακρίδη, Μπέτσογλου και Σεφέρη (Κορινθίας). Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 180 θεατές, 120 περίπου φίλοι του Χαραυγιακού και περίπου 60 του Μοσχάτου. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Κρητικός, ενώ πάρα πολύ καλά τα πήγαν οι Ράμμος και Τζανέτος, που είχε και δύο ασίστ, με τους υπόλοιπους παίκτες πάντως να μην υστερούν με την σειρά τους σε απόδοση. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων προσπάθησαν πολύ οι Τσάνης, Στούπης, Κοντοπάνος και Ντονέ.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Τσιούγκος, Παπαδημητρίου, Ράμμος, Κουντουριώτης (66′ Μπρούνο), Καρζής, Νικόλα (46′ λ. τρ. Κουλουρίδης), Κρητικός, Τσούνι (77′ Ντότσικας), Τζανέτος, Τσαφταρίδης

ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος Ν., Μωραΐτης, Καράμπελας (80′ Χούντα), Τσάνης, Λαλιάνι, Τσίτσης (61′ Κοντονάσιος), Γκούφας (57′ Παππάς), Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας, Ντονέ

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

foto: Ντίνος Λιορείσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply