Connect with us

4ος Όμιλος

Ύστατη προσπάθεια στον ΠΑΟΚ – Όλα παραμένουν ανοιχτά

Published

on

Με μικρή συμμετοχή παρά την κρισιμότητα της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα με τους ανθρώπους της διοίκησης να αποφασίζουν να γίνει μία ύστατη προσπάθεια και τις επόμενες ημέρες να παρθεί η οριστική απόφαση για το που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ υπάρχει δυσαρέσκεια και οργή για την ελάχιστη συμμετοχή στην κρισιμότερη γενική συνέλευση του συλλόγου και συζήτησαν όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της ομάδας καθώς στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει ο ΠΑΟΚ ούτε στη Γ΄Εθνική αλλά ούτε και στην Α1 ΕΠΣΗ!

Όλα τα ενδεχόμενα πάντως, παραμένουν ανοιχτά και έγιναν αρκετές συζητήσεις επί αυτών των θεμάτων, όμως αποφασίστηκε να γίνει μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου τις επόμενες ημέρες ο σύλλογος να έχει επαφές με προπονητές και ποδοσφαιριστές έχοντας αισθητά μειωμένο μπάτζετ συγκριτικά με την περυσινή περίοδο.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τον ΠΑΟΚ με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά και τις οριστικές αποφάσεις να μετατίθενται για τις επόμενες ημέρες μετά και τις επαφές που θα έχει η υπάρχουσα διοίκηση.

Πηγή: Grandsport.gr