Connect with us

7ος Όμιλος

Κορωνίδα Κοιλάδας – Ατρόμητος Χιλιομοδίου 1-1

Published

on

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Αργολίδα, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κορωνίδα Κοιλάδας, για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Χιλιομοδίου ήταν καλύτερη στο α’ μέρος, μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο 9’ με τον Μακρή. Στη συνέχεια, έλεγξε τον ρυθμό, δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους και πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ της 0-1.

Στην επανάληψη, η Κορωνίδα πήρε μέτρα στο γήπεδο, με τον Ατρόμητο να δίνει χώρο, για να μπορέσει να χτυπήσει στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και έψαχναν την ισοφάριση, αλλά ο Ατρόμητος σπατάλησε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσει στο δεύτερο γκολ, παρότι η αναγκαστική αλλαγή του Χουσελά, λόγω τραυματισμού, επηρέασε αγωνιστικά την ομάδα.

Στο 65’ ο Στρατιδάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αλευρά, που απέκρουσε, στο 70’ η κεφαλιά του Φυσαράκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 74’ ο Αλευράς σταμάτησε τον Γκούμα σε τετ α τετ. Ότι δεν πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, το κατάφερε η Κορωνίδα, που ισοφάρισε στο 82’ με τον Σαμαρά. Σε μια φάση, για την οποία, στο Χιλιομόδι διαμαρτύρονται πως στο ξεκίνημα της υπήρξε φάουλ υπέρ του Ατρόμητου.

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για τη νίκη και είχαν δοκάρι με τον Παπαϊωάννου στο 90’, ενώ στο 92’ ο Διασσινός πραγματοποίησε σπουδαία διπλή απόκρουση απέναντι στον Μπιτζή.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Αλευράς, Λαζάρου, Σαμαράς, Οψιμούλης Γ., Σελλής, Κάλα Ιλσι, Οψιμούλης Α., Κιοσσές, Μπιτζής, Παπαϊωάννου, Καμπιώτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Διασσινός, Γκουριώτης (58’ Μέξιας), Παινέσης, Θεοδωρόπουλος, Φυσαράκης, Γκονσάλβες, Στρατιδάκης (80’ Γκούμας), Στασινόπουλος, Μακρής, Νέτο, Χουσελάς (58’ λ.τρ. Πάσχος)

Πηγή stisentra